Eén Facebook is leuk. Twee Facebooken zijn leuker.

 

Op Facebook kunt u mij twee maal aantreffen: als "beefjerkykopen.nl" en onder mijn eigen naam "Mark Kusters".

De beefjerkykopen.nl-account is de "officiële" account die voor iedereen te zien is en waar ik de belangrijkere mededelingen op doe zoals produktnieuws, nieuws omtrent evenementen waar ik mijn beef jerky en biltong promoot e.d.

 

Even deze url kopieëren en plakken in de browser:
https://www.facebook.com/beefjerkykopennl-457283964318928/?fref=ts


Mijn persoonlijke "Mark Kusters" account gaat een stap verder. Er worden niet alleen de bovengenoemde mededelingen op gedaan maar hier komen ook de vaak korstondige acties en promoties.
Dit is de account die gebruikt wordt voor directe communicatie tussen mijn vrienden, mijn klanten en mij. En omdat bij mij "klanten" langzaam maar zeker overgaan in "vrienden" nodig ik u hierbij uit om ook vriendjes te worden. Gezellig.

 

Even deze url kopieëren en plakken in de browser:
https://www.facebook.com/Mark.van.Beefjerkykopen.nl