Who am I?


My name is Mark Kusters and I am importer for The Netherlands and Belgium of top quality jerky and biltong.

No, not the dog food quality you usually find in supermarkets from Jack Link's or Wild West. This is 2 levels higher: the best jerky and biltong honest money can buy.

Main difference: no sugar added! Top quality meat shoud NOT have sugar added. You deserve jerky without sugar.

I import 2 of the best jerky's in the world. 
- Indiana jerky: big bags of 100 gram for very reasonable prices and
- Wild jerky: exclusive game meat jerky from free range animals from the woods of Estonia.

And my other jerky's and biltong are exclusively produced for me in The Netherlands, so I don't have to import them. 

I promote my dried meat products all over Holland, Belgium and Germany so maybe we'll meat in real life.
Got any questions? Feel free to ask. I reply quickly. (unless I'm somewhere at an event being very busy)

Regards,
Mark.

 

___________________________________________________________

 

 

 

Wie ben ik?

 

Welkom op de site van de Nederlandse importeur van de lekkerste beef jerky van het land, de Indiana jerky, èn van de lekkerste biltong van het land. Mijn naam is Mark Kusters. Aangenaam kennis te maken.

 

 

Waarom gedroogd vlees verkopen?

 

Toen ik -als klant en liefhebber van Indiana beef jerky- zag dat Indiana een importeur in Nederland zocht sprong ik op die mogelijkheid om de mischien wel lekkerste jerky ter wereld te mogen vertegenwoordigen.

Achteraf gezien was de beslissing om jerky te gaan verkopen de beste beslissing van de laatste 20 jaar. Ik ben hier helemaal op m'n plaats in! Het contact met de klanten bij de evenementen, enthousiast je produkt promoten, heerlijke produkten verkopen waar ik zelf ook dol op ben...      

Dit is geen baan, dit is een hobby!

 

 

Mijn achtergrond?

 

Ik kom uit de winkelverkoop, uit de betere kampeerartikelenwinkels. Daar waren we gewend om goed advies te geven aan een klant als het gaat om een slaapzak, tent, of een paar wandelschoenen. Daar ben ik gevormd en dat is nu nog te merken in mijn benadering van mijn klanten: ik doe m'n best om u een fijne "koopervaring" te bezorgen.
Gezien de reacties in mijn Gastenboek denk ik dat dit wel lukt.

 

 

Goedkoopste van Nederland en omstreken.

 

Beef jerky en biltong zijn in Nederland vaak prijzige artikelen. Daarom probeer ik door mijn marges laag te houden en door efficiënt te verzenden de prijs voor u zo gunstig mogelijk te houden. 

Zodoende zijn beef jerky en biltong bij mij gunstiger geprijsd dan waar dan ook, en hoe meer stuks u afneemt hoe lager de prijs. En de prijzen zijn inclusief verzending. Duidelijkheid voorop. Fijn zo?

 

 

Buitenlandse klant?

 

Bent u bezoeker van buiten Nederland? Het betaalsysteem kan dan helaas uw bestelling niet verwerken. Stuur mij daarom svp via de contactfunctie een bericht (of via mark@beefjerkykopen.nl) en dan bespreken we wat u wilt hebben, hoeveel dit gaat kosten en hoe u kunt betalen. 
Ik heb meerdere klanten buiten NL en op deze manier kan ik ze altijd goed helpen.

 

 

Promotie.

 

Ik promoot mijn produkten bij beurzen en evenementen in het land, via Facebook, en natuurlijk via deze site. Dus behalve virtueel is de kans reëel aanwezig dat wij elkaar ook nog in het land zullen tegenkomen. Daar waar vleesliefhebbers zijn daar vind u mij. Tot ziens?


Mark Kusters
Lente 2015.

 

 

 

Customers from outside Holland:

 

 

Please feel free to look around my website. And if you see something you like in the webshop and which you would like to order please use the contact button or send me an email because at this moment the iDeal payment system does not support payments from outside Holland!
Together we will find a way. :-)