jerkey Basic beef jerky 300 Indiana beef jerky turkey jerkybiltong gedroogd vlees dried meat beefjerkykopen.nl Wild jerky elk j
Basic beef jerky 300 gram price incl. porto

Grote dunne plakken jerky die je zelf kan kan scheuren. Heerlijke smaak. Laat de Viking in je eens los op deze jerky. Per zak van 300 gram. Prijs is incl. verzendkosten in NL.

€ 25,50

 

Aantal: 
Bestellen

Basic beef jerky 300 gram

Terug naar de basis met "Basic beef jerky": grote heerlijke dunne plakken jerky die je zelf kan kan scheuren. Scheuren met de vingers als je het netjes wilt doen, scheuren met de tanden als je de "inner-viking/middeleeuwer" in je wilt loslaten.

Deze jerky wordt exclusief voor mij gemaakt en ik ben daar dan ook zeer trots op.

Omdat de plakken beef dun zijn zijn ze vol van smaak. Heerlijke smaak! En toch weer anders dan de Indiana beef jerky Original dus een geweldige aanvulling voor mijn assortiment.
Dit is zo stoer dat het ook in stoere hoeveelheden verkocht wordt: per 300 gram. 

 

Neem een plak mee naar school of werk, naar de bioskoop of eet dit gewoon lekker thuis op de bank.
Geef je kids eens wat goeds mee naar school ipv al die suikerhoudende troep: basic beef jerky is puur vlees en vrij van enige kunstmatige toevoegingen.

Basic beef jerky heeft enorm weinig vet, belachelijk weinig koolhydraten maar wel veel eiwitten.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per zak. Prijs is inclusief verzending in Nederland.

     1 x 300 gram = €  25,50

     2 x 300 gram = €   45,50

     4 x 300 gram = €  77,50

     6 x 300 gram = € 103,50

 

Bewaaradvies: 
Basic beef jerky is zonder enige kunstmatige conserveringsmiddelen en is daardoor  niet onverwoestbaar. Houd hem altijd droog. Dus ook niet in het originele plastic bewaren want dan heb je kans op condensatie maar bewaren in iets waar de plakken in kunnen "ademen", zoals een grote koektrommel die ook regelmatig open gaat.
Ideaal is de jerky in de koelkast te bewaren, maar dan hoop ik dat je een droge koelkast hebt en niet één waar de condens van de rekken druipt. 
Ik heb mijn jerky zelfs los in de groentelade bewaard (want die is toch altijd leeg) en dat ging prima maar gebruik svp altijd je gezond verstand en zorg dat er lucht bij kan maar geen vocht, dat is waar het om gaat.