Basic beef jerky 300 gram prijs incl. porto

Grote dunne plakken jerky die je zelf kan kan scheuren. Heerlijke smaak. Laat de Viking in je eens los op deze jerky. Per zak van 300 gram. Prijs is incl. verzendkosten.

€ 27,95

 

Aantal: 
Bestellen

Basic beef jerky 300 gram prijs incl. porto


Terug naar de basis met "Basic beef jerky": grote heerlijke dunne plakken jerky die je zelf kan kan scheuren. Scheuren met de vingers als je het netjes wilt doen, scheuren met de tanden als je de "inner-viking/middeleeuwer" in je wilt loslaten. Deze jerky wordt exclusief voor mij gemaakt van schitterend biologisch vlees en ik ben daar dan ook zeer trots op.

Omdat de plakken beef dun zijn zijn ze vol van smaak. Heerlijke smaak! En toch weer anders dan de Indiana beef jerky Original dus een geweldige aanvulling voor mijn assortiment.
Dit is zo stoer dat het ook in stoere hoeveelheden verkocht wordt: per 300 gram. 


Neem een plak mee naar school of werk, naar de bioskoop of eet dit gewoon lekker thuis op de bank.
Geef je kids eens wat goeds mee naar school ipv al die suikerhoudende troep: basic beef jerky is puur vlees en vrij van enige kunstmatige toevoegingen.

Basic beef jerky heeft enorm weinig vet, belachelijk weinig koolhydraten maar wel veel eiwitten.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per zak. Prijs is inclusief verzending in Nederland.

     1 x 300 gram = €   27,50
     2 x 300 gram = €   47,90
     4 x 300 gram = €   90,00
     6 x 300 gram = € 129,00
   12 x 300 gram = € 213,00

Bewaaradvies: 
Basic beef jerky is zonder enige kunstmatige conserveringsmiddelen en is daardoor niet onverwoestbaar. Houd hem altijd droog.
Bewaar de jerky alstublieft niet in de plastic zak. Het beste is om alles uit de verpakking te halen en de jerky (in een open doos) in de vriezer te bewaren. Wanneer u de jerky uit de vriezer haalt is hij zo goed als direct te eten.