Basic beef jerky 500 gram incl. porto

Grote dunne plakken biologische beef jerky die je zelf kan kan scheuren. Zonder enige kunstmatige toevoegingen mbt smaak, kleur of houdbaarheid. Prijs incl. porto in NL.

€ 39,95

 

Aantal: 
Bestellen

Basic beef jerky 500 gram incl. porto


Terug naar de basis met "Basic beef jerky": grote heerlijke dunne plakken jerky met een eenvoudige "no nonsense"-smaak die je zelf mag scheuren. Scheuren met de vingers als je het netjes wilt doen, scheuren met de tanden als je de "inner-viking of middeleeuwer" in je wilt loslaten.
Deze jerky wordt exclusief voor mij gemaakt en ik ben daar dan ook zeer trots op. Het vlees komt van biologisch gehouden Limousin runderen.

Omdat de plakken beef dun zijn zijn ze vol van smaak. Heerlijke smaak! En toch weer anders dan de Indiana beef jerky Original dus een geweldige aanvulling voor mijn assortiment.
Dit is zo stoer dat het ook in stoere hoeveelheden verkocht wordt: per 500 gram. 

Neem een plak mee naar school of werk, naar de bioskoop of eet dit gewoon lekker thuis op de bank.
Geef je kids eens wat goeds mee naar school ipv al die suikerhoudende troep: basic beef jerky is puur vlees en vrij van enige kunstmatige toevoegingen.

Basic beef jerky heeft enorm weinig vet, belachelijk weinig koolhydraten maar wel veel eiwitten.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per zak. Prijs is inclusief verzending in Nederland.

     1 x 500 gram = €  39,95
     2 x 500 gram = €  74,90
     4 x 500 gram = € 143,90
     6 x 500 gram = € 210,00

 

Bewaaradvies: 
Basic beef jerky is zonder enige kunstmatige conserveringsmiddelen en is daardoor  niet onverwoestbaar. Houd hem altijd droog. Dus ook niet in het originele plastic bewaren want dan heb je kans op condensatie maar bewaren in iets waar de plakken in kunnen "ademen", zoals een grote koektrommel die ook regelmatig open gaat.
Ideaal is de jerky in een doos in de koelkast te bewaren, en met een stuk keukenrolpapier bovenop en het deksel van de doos een beetje geopend. 
Ik heb mijn jerky zelfs los in de groentelade bewaard (want die is toch altijd leeg) en dat ging prima maar gebruik svp altijd je gezond verstand en zorg dat er lucht bij kan maar geen vocht, dat is waar het om gaat.