Bison biltong 2.0
Bizon biltong. Prijs per 100 gram excl. porto.
De non-plus-ultra. En smaakt nog goed ook! Heeft een lekkere krachtige smaak. Schitterend biologisch vlees uit Canada. Prijs is € 19,95 per 100 gram.
€ 0,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Bizon biltong, prijs excl. porto.


Yesss!!!  De meest bijzondere biltong die er is, de non-plus-ultra, het gedroogd vlees dat eigenlijk het schoolvoorbeeld is wanneer men denkt aan gedroogd vlees. Die indiaan die voor zijn tipi bij het kampvuur zit en een houten rek heeft opgesteld met allemaal stroken bizon vlees er aan hangend... Dat is het. De echte "Tatanka". Meer "Dances with wolves" wordt het niet dan dit, en het smaakt nog goed ook. Reken op een krachtige smaak. "Subtiel" is niet thuis hiero, je zal het weten ook dat je bizon eet.

Mijn bizon biltong wordt gemaakt van schitterend biologisch bizon vlees uit Canada.

Prijs is € 19,95 per 100 gram. exclusief verzendkosten. De meeste stukken zijn tussen de 200 en 350 gram.

Hoe te bestellen? Unieke stukken zijn niet direct via de webshop aan te schaffen. Indien u reeds andere artikelen heeft besteld kunt u bij de "opmerkingen" schrijven dat u ook graag een stuk bizon biltong van ongeveer x-gram wilt en dan kijk ik wat ik voor u heb. Indien u niets anders uit de webshop heeft besteld accepteert het webshopsysteem geen aanschaf van nul euro en moet u even een mailtje sturen naar mark@beefjerkykopen.nl en regelen we uw aanschaf via e-mail.

Mijn beef biltong is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, is suikervrij, soyavrij en glutenvrij en is schitterend biologisch vlees.