crazy chicken offer Indiana chicken jerky 100 gram beefjerkykopen.nl
Crazy chicken aanbieding vanaf € 25,- excl. porto

Wanneer u reeds voor € 25,- of meer heeft besteld kunt u dit artikel bestellen voor slechts € 6,-. Prijs is per zak van 100 gram en excl. porto.

€ 6,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Crazy chicken 100 gram speciale prijs excl. porto


Wanneer u reeds voor minstens € 25,- heeft aangekocht dan kunt u deze "Crazy chicken" Indiana chicken jerky 100 gram voor de speciale prijs van € 6,- per stuk toevoegen.
Ga svp niet slechts alleen dit produkt bestellen zonder iets er bij. Omdat dit produkt exclusief de verzendkosten is kan ik het niet verzenden voor deze prijs en dat gaat dus ook niet gebeuren dus die minimum ordergrootte van uw bestelling is echt nodig eer u de kip-aanbieding er bij kunt nemen.


Van de grote merken jerky is indiana jerky misschien wel de mooiste jerky ter wereld. Geen suiker toegevoegd zoals bij de "junk jerky's" uit de supermarkten en geen overheersende marinade. Omdat je het waard bent.

Indiana chicken jerky Original is top kwaliteit kippenvlees dat gesneden wordt in dunne strips, vervolgens gemarineerd en daarna worden die strips op een rooster boven een houtvuur gehangen in een droogkast waar ze worden gedroogd en gerookt. Vervolgens worden de strips in hapklare stukjes jerky gesneden, gereed om van te genieten.

Indiana chicken jerky Original bevat:
4% vet
5% zeezout
1% koolhydraten 

Er is ongeveer 240 gram kippenvlees nodig om 100 grams Indiana chicken jerky te maken.