Indiana beef jerky chicken jerky turkey jerkybiltong gedroogd vlees dried meat beefjerkykopen.nl
Indiana chicken jerky Original 200 gram incl. porto

Heerlijke smaak jerky, zeer makkelijk te kauwen. Voor de kipliefhebbers. Prijs is per 2 zakken van 100 gram en inclusief verzendkosten.

€ 15,95

 

Aantal: 
Bestellen

Indiana chicken jerky Original 200 gram incl. porto

 


Chicken jerky, want soms wil je eens wat anders. En waarom kip jerky? Nou, waarom niet? Het is nog steeds één van 's werelds meest populaire vleessoorten en als jerky is het nog steeds lekker. Misschien wel lekkerder dan "gewoon" kip want nu sterker van smaak.
Het is de jerky die het makkelijkst van allen te kauwen is dus wanneer je moeite met kauwen hebt of je houdt gewoon van mals vlees. Wat je reden ook is, ik heb de jerky voor jou.


Van de grote merken jerky is Indiana jerky misschien wel de mooiste jerky ter wereld. Geen suiker toegevoegd zoals bij de "junk jerky's" uit de supermarkten en geen overheersende marinade. Omdat je het waard bent.

Indiana chicken jerky Original is top kwaliteit kippenvlees dat gesneden wordt in dunne strips, vervolgens gemarineerd en daarna worden die strips op een rooster boven een houtvuur gehangen in een droogkast waar ze worden gedroogd en gerookt. Vervolgens worden de strips in hapklare stukjes jerky gesneden, gereed om van te genieten.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per zak. Prijs is inclusief verzending in Nederland.
 
  1 x 2 zakken van 100 gram = € 15,95
  3 x 2 zakken van 100 gram = € 42,00
  6 x 2 zakken van 100 gram = € 78,00
 
Indiana chicken jerky Original bevat:

53% proteïnen
4% vet
5% zeezout
1% koolhydraten 
Glutenvrij
Suikervrij

Er is ongeveer 240 gram kippenvlees (borst) nodig om 100 gram Indiana chicken jerky te maken.

Past in een koolhydraat-arm dieet.