Wild zwijn biltong original excl. porto.

Wild boar biltong. Ofwel biltong van wild zwijn. Minstens zo lekker als beef biltong! (serieus). Prijs is 8,98 per 100 gram excl. porto.

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wild zwijn biltong. Prijs excl. porto.


Nooit gedacht dat wild zwijn vleees zo enorm lekker kan zijn. Wanneer ik op evenementen dit laat proeven ben ik iedere keer weer in no-time door mijn voorraad heen: iedereen vind het heerlijk!

Nu dan geen jerky van wild zwijn maar biltong. Dus nog steeds die heerlijke, exclusieve en "wilde" smaak, maar dan niet zo droog en in kleine stukjes als bij de jerky maar in grote malsere stukken die u nog zelf mag snijden.
Zeer bijzonder en exclusief, alleen bij Beefjerkykopen.nl te verkrijgen.

Prijs is € 8,95 per 100 gram.
Komt in pakketten voornamelijk tussen de 200 en 300 gram. Wil je het hebben? Koop dit artikel hier in de webshop en schrijf in de "opmerkingen" hoeveel gram je wilt, dan kijk ik wat ik voor je heb en stuur ik je de betalingsgegevens.

Indien je er niets anders bij besteld hebt accepteert de webshop geen aankoop van nul Euro en moet je in plaats van het hier via de webshop het te bestellen het even via een e-mailtje naar mark@beefjerkykopen.nl regelen. Porto is € 5,95 indien je er niets anders bij besteld hebt.