Wild zwijn biltong original excl. porto.

Wild boar biltong. Ofwel biltong van wild zwijn. Minstens zo lekker als beef biltong! (serieus). Prijs is 8,95 per 100 gram excl. porto.

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wild zwijn biltong. Prijs excl. porto.


Nooit gedacht dat wild zwijn vleees zo enorm lekker kan zijn. Wanneer ik op evenementen dit laat proeven ben ik iedere keer weer in no-time door mijn voorraad heen: iedereen vind het heerlijk!

Nu dan geen jerky van wild zwijn maar biltong. Dus nog steeds die heerlijke, exclusieve en "wilde" smaak, maar dan niet zo droog en in kleine stukjes als bij de jerky maar in grote malsere stukken die u nog zelf mag snijden.
Zeer bijzonder en exclusief, alleen bij Beefjerkykopen.nl te verkrijgen.

Prijs is € 8,95 per 100 gram.
Komt in pakketten voornamelijk tussen de 200 en 300 gram. Wil je het hebben? Koop dit artikel hier in de webshop en schrijf in de "opmerkingen" hoeveel gram je wilt, dan kijk ik wat ik voor je heb en stuur ik je de betalingsgegevens.

Indien je er niets anders bij besteld hebt accepteert de webshop geen aankoop van nul Euro en moet je in plaats van het hier via de webshop het te bestellen het even via een e-mailtje naar mark@beefjerkykopen.nl regelen. Porto is € 5,95 indien je er niets anders bij besteld hebt.

Bewaaradvies: Indien de zak open is en de portie niet dezelfde dag op gaat (gefeliciteerd met uw zelfbeheersing) haal dan de biltong uit de originele plastic verpakking en doe het dan in een boterhamzakje of wikkel het 1 maal in vershoudfolie en plaats het geheel in de koelkast. (Niet in een diepvrieszakje!) Zo'n boterhamzakje of vershoudfolie kan "ademen" en gaat bederf tegen. De biltong los op een schaaltje leggen is ook prima.
De biltong kan prima in de koelkast bewaard worden maar dat moet dan graag een droge koelkast zijn waar geen vocht bij de biltong kan komen. Een aangebroken portie moet hoe dan ook altijd droog en "ademend" bewaard worden.

Er is ongeveer 200 gram wild zwijn vlees nodig voor het maken van 100 gram wild zwijn biltong.

Wild zwijn biltong is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, is suikervrij, soyavrij en glutenvrij en is schitterend bilogisch vlees.