Zebra biltong,  excl. porto.
Zebra biltong, excl. porto.

Mega-exclusief en het is nog lekker ook! Schitterend biologisch mager vlees. Prijs is € 17,95 per 100 gr. excl. porto.

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Zebra biltong, prijs excl. porto.Hoe exclusief wilt u het hebben? En het smaakt nog goed ook, serieus! 
Zebra biltong is schitterend biologisch vlees, vrij van enige kunstmatige toevoegingen, heeft heel weinig vet maar veel absoluut unieke smaak.

Hoe dit smaakt? Is niet te omschrijven. Dit is de smaak van Afrika, dat kennen wij hier in Europa niet. Probeer maar aan iemand die alleen maar 2 weken Lloret del Mar kent je 6-weekse rondreis door zuidelijk Afrika te omschrijven, dat komt niet over. Maar ik kan je wel vertellen dat het lekker is. Geïntroduceerd in December 2020 en iedereen was er meteen enthousiast over, kijk maar op mijn Facebook tijdlijn van die maand.

De meeste(!) stukken biltong zijn tussen de 200 en 350 gram groot. Dus als u wat wilt hebben dan schrijft u in de opmerkingen hoeveel gram u wilt en dan kijk ik wat daar het dichtst bij komt.
De prijs is € 17,95 per 100 gram.

Wilt u niets anders bestellen dan de zebra biltong? Dat accepteert het webshop-systeem niet. Dat kan namelijk niet functioneren bij een aankoop van nul Euro. Dat snapt het systeem gewoon niet. 
Maar koop er dan gerust meteen de verzendkosten bij, dan werkt het wel en hebben we dat ook meteen geregeld. Hier vind u ze: verzendkosten


Zebra biltong is suikervrij. (En glutenvrij.)
Ja, het lijkt logisch maar kijk maar eens goed naar wat er tegenwoordig allemaal te koop is aan snacks waarbij suikervrij logisch lijkt maar toch niet vanzelfsprekend is. De jerky uit de supermarkten hebben allemaal suiker toegevoegd! (Kijk maar achterop de verpakking bij het percentage koolhydraten.)