Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Update Juli 2015.

De evenementen waar ik mijn heerlijke gedroogd vlees producten promoot volgen elkaar nu nu zo snel op dat ik nauwelijks tijd meer heb om deze pagina bij te werken. Excuses.

Keltfest was ongelooflijk! Als een warm bad. 

Rapalje Festival was ook super. Groningen is weliswaar ver weg voor mij maar de gezelligheid en de vele hartelijke klanten (waarvan ik sommigen echt een jaar niet meer had gezien) maakte alles ruimschoots goed.

Mark.
Foto

Haunted Castle, Oktober 2014

Een kleine foto-impressie van het grootste Halloween evenement van het land:

foto's

Foto

Archeon Midwinter Fair December 2013


In het weekend van 7 en 8 December nam ik deel aan de Archeon Midwinter Fair in het fraaie historische themapark Archeon te Alphen aan de Rijn. Met een kleine stand stond ik - samen met vele andere kooplieden – in een grote tent waar ook veel muziekoptredens waren. Dit betekende voor mij wel dat, vanwege het vele praten met de klanten (verklaren wat beef jerky is, hoe het gemaakt wordt, waar het vandaan komt, hoe en wanneer het gegeten wordt...) en ondertussen proberen boven de muziek uit te komen, ik aan het eind van het weekend hartstikke schor was! 

Maar het was een heerlijk weekend met enorm veel schitterende, leuke, gezellige mensen die bij mijn stand langskwamen en die open stonden om eens wat nieuws te proberen. 

Naast de Indiana jerky die altijd het merendeel van mijn assortiment uitmaakt had ik ook de nog tamelijk nieuwe horse jerky bij me, plus de gloednieuwe biltong en de even gloednieuwe varkensbout. En aan het eind van dat weekend was ik heel veel Indiana jerky kwijt en uitverkocht in de horse jerky, de biltong en de varkensbout... Wauw!
’s Avonds volledig uitgeteld het bed in gerold. Heerlijk.

Mark.


foto

Op de foto: Ridder Jan die graag beef jerky wilde proberen en Vrouwe Yvette die tot groot genoegen meerdere keren zeer mooi langs kwam. Foto: dank aan Ridder Ronald Kas. 


Gothic & Fantasy beurs, Oktober 2013

Ik keek er eerst wat tegenop: mijn deelname aan deze beurs. Maar na 2 mega-gezellige dagen met de bezoekers en deelnemers kon ik terugkijken op wat misschien wel het leukste weekend van alle evenementen was. 
Heb heel veel leuke vriendelijke mensen ontmoet die openstonden voor wat nieuws en die wel eens wat anders wilden proberen. En mijn jerky viel uitstekend bij hun in de smaak. Zelfs de horse jerky die de dag voor de beurs pas in mijn assortiment was gekomen en waar ik nog totaal geen klantenreacties van had mogen ontvangen was een succes. 

Afijn, het was gezellig, ik had veel lol en geen tijd om veel foto's te maken. Volgend jaar weer dit evenement? Reken maar!

 

Mark.

foto
Met dank aan Frits van Onzen voor bovenstaande foto.

 

LPLG-weekend, September 2013

In het laatste weekend van September 2013 was ik bij het het grote jaarlijkse evenement van het LPLG (landelijk Platform Levende Geschiedenis) waar ik de bezoekers èn deelnemers kennis liet maken met de lekkerste beef jerky van het land, de Indiana beef jerky.

 

Behalve -natuurlijk- de vele bezoekers die van mijn Indiana jerky konden genieten en die één of meerdere zakken naar huis namen viel het lekkers goed in de smaak bij Schotse Hooglanders, vele Middeleeuwers, Napoleonitische soldaten, de Amerikaanse kolonisten, en bij de soldaten uit de tweede Wereldoorlog van zowel Britse, Amerikaanse, Nederlandse èn Duitse zijde. Allen verenigd in hun liefde voor jerky!

Foto
De Indiana beef jerky drive-in was geopend!

foto

Indiana beef jerky promoten vanaf een oude leger jeep.  En hier sta ik met de indiaan wiens beeltenis te zien is op de zakken Indiana jerky!.

 

Mark.