Indiana jerky in hersluitbare zakken

Kleine revolutie bij mijn hoofdmerk Indiana jerky: hersluitbare zakken!


Indiana jerky komt voortaan in hersluitbare zakken! Ik ben hier zeer blij mee want de jerky blijft dan langer goed. In de smaak beef peppered lever ik deze zakken sinds een week of drie en ik heb al meerdere enthousiaste reacties binnen. Heel fijn!

De Indiana beef jerky peppered is dus de eerste smaak die in hersluitbare 90 grams zakken geleverd wordt. Naarmate ik verder door mijn voorraad 100 grams zakken werk worden de andere smaken uiteindelijk ook allen in de nieuwe uitvoering geleverd. Ik denk dat ergens medio juli de transitie afgehandeld is.

Productietechnisch is het aanbrengen van zo'n hersluitbare strip natuurlijk iets lastiger en daarom ook duurder. Om de prijs niet of niet te veel te laten oplopen (mijn inkoopprijs gaat omhoog, mijn verkoopprijs naar jullie blijft -voorlopig- nog constant!) gaat de hoeveelheid van de inhoud van 100 gram naar 90 gram. Dus wat voorheen een "gewone" grote zak van 100 gram Indiana jerky was wordt nu een hersluitbare grote zak van 90 gram. Voor voorlopig dus nog dezelfde prijs. (Maar de toestand in de wereld maakt dat wel extreem moeilijk!)

Ik hoop dat jullie, mijn vaste klanten, de nieuwe zakken zullen omarmen. Ik heb reeds gehoord dat ze fijner in het gebruik zijn en ik hoop dat iedereen het als zodanig zal ervaren. De smaak blijft gewoon zoals altijd: top!
Foto