March 2017 - Gothic & Fantasy Fair Rijswijk

Got my face painted again, although it looked better on Cathalijne. And I met The Joker & Harlequin, and ofcourse they love jerky!


August 2017 - Castlefest Lisse

Difficult to discribe this 3-day feast. Great fun and great weather made it the best Castlefest ever. Many thanks to Nikita & Annegré for their support.


March 2017 - Comic con Rotterdam

Got to meat R2D2 and Batman & Catwoman, and sold a lot of jerky. That was nice.


Augustus 2017 - Imaginarium Fest Friesland

13 December 2016   

Wauw! I just came back from the Archeon Midwinter Fair 2016... Am I really so far behind in posting info about events I participated at? A whole year!? 

The last Archeon Midwinter Fair was the best ever. I also had the most space in use as never before. Because the Archeon prices are always very high I only used 1 single table the previous 3 editions of the event. But this time I felt more condident and bought a big marketstall which is twice as costly. But it paid off and you guys gave me the best Archeon Midwinter Fair ever. Thank you!

And also a big thank you to my two helpers Murel and Joël who helped me through the event. Thanks ladies, you were great!

And what a year it was! With ofcourse the tremendous Elfia & Castlefest events but also my brand new appearances at both the Belgium FACTS-events and the Comic Con in Brussels and Dortmund. 

Thank you to all my new customers & friends (aspecially those in Belgium & Germany), to all those people who are happy with my service, the quality of my products and who like my nice prices which are probably the best in whole of Europe!

I will place photo's and texts about mentioned events soon on this page. 
Go! Go! Jerky!

December 2015 - Archeon Midwinter Fair

Op één van de leukste locaties van het land werd wederom dit altijd enorm gezellige evenement gehouden. Ik stond deze keer op een andere maar wel uitstekende locatie en mijn kleine uitstalling had beslist aan aandacht niets te klagen.

De leukste en mooiste lieden kwamen weer langs om van de lekkerste vleesproducten te proeven. Nieuw in mijn assortiment was de pork biltong en deze exclusieve lekkernij was reeds aan het eind van de eerste dag uitverkocht. Een echte wereldprimeur was er ook in de vorm van de Jar-Jar jerky vanwege de première van de nieuwste Star Wars film. Ook deze unieke -en éénmalige- lekkernij was aan het eind van dag 1 uitverkocht!

 


October 2015 - Haunted Castle

Jaarlijks is het grote Halloween evenement Haunted Castle een bijzondere uitzondering in de evenementencarroussel. Hier ziet bijna iedereen er uit alsof hij ofwel morsdood is ofwel alsof men jou naar het Walhalla wil sturen! Toch gewoon hartstikke leuk & gezellig.

Deze keer voor mij zelfs extra gezellig want ik kreeg op de eerste (rustigste) dag van het twee-daagse gebeuren gezelschap en hulp van Michelle. Michelle ken je mogelijk als de dame van Celestial Designs van de mooie larp spullen en maille accesoires en juwelen maar zij is ook de afgelopen jaren "groot" (nou ja: ze is nog geen 1.60m.) liefhebber van jerky & biltong geworden!
 

Al met al weer een heerlijk evenement gehad (mogelijk het succesvolste Haunted Castle evenement van de reeks sinds ik 2 jaar geleden mee ging doen) en met heerlijke herinneringen aan de meest bijzondere ontmoetingen keerde ik huiswaarts.

foto


October 2015 - Gothic & Fantasy Fair

My home game in Rijswijk. I really feel at home there and it is just a ten minutes drives from my home, so... Already for the fifth time I participated in this half yearly event and the goodies of Beefjerkykopen.nl have become a well known value for the visitors.
 


September 2016 - Elfia Arcen

De schitterende Kasteeltuinen te Arcen waren dit weekend decor voor het grootse fantasy koninkrijk "Elfia". En bij mijn kraam was het druk vanaf de eerste minuut om meer dan 1 reden: behalve dat het publiek de weg tegenwoordig heel goed weet te vinden naar de lekkerste gedroogde vleessnacks van het land werd ik dit weekend ook nog eens terzijde gestaan door een heus team! 
De "beefbende" was in totaal maar liefst 6 "man" sterk en zorgde er voor dat ik op mijn gemak naar het toilet kon, de grootste drukte goed aankon en het meest gezellige weekend heb gehad sinds ik begonnen ben met de promotie van mijn assortiment bij dit soort evenementen. Hartelijk dank mensen!

Ik had deze keer 3 keer zo veel gedroogd spek bij me als bij het vorige evenement en toch was ik weer na 1 dag uitverkocht. Leuk. Dit artikel is nu echt doorgebroken en verrassend snel ook!

Bijzonder was ook dat ik tegenwoordig een naäper heb bij dit soort evenementen: een kraam van drinkhoorns en andere dingetjes die ook gedroogd vlees aanbiedt. Geeft sterk de indruk dat sindsdien mijn omzet alleen maar...gestegen is! Tja, je kan zelf wel gaan vertellen omtrent de kwaliteit van je service en van je producten maar wanneer mensen zelf ter plekke het verschil zien maakt dat altijd nog de meeste indruk. Helemaal goed zo! Vooral doorgaan, mensen. ;-)

Al met al ben ik weer met een heerlijk warm gevoel uit Arcen vertrokken en aanmerkelijk vlotter dan de vorige keer want een kraam afbreken en een bus inladen met z'n zessen gaat nu eenmaal een beetje sneller dan in je uppie.
Tot volgende keer, Limburg!


August 2015 - Imaginarium Fest

Well, that was fun: a one day event way up north. In a nice park and with a very easy going atmosphere. Had Jaron the mead salesman as a neighbour so that was of course perfect: jerky & mead, can't be beat.
 

Augustus 2015 - Castlefest

Moeilijk te omschrijven hoe spectaculair dit "feestje" was. Je moet er echt bij zijn geweest!
Het evenement begon reeds op donderdagavond maar toen was het gedeelte waar mijn kraam stond nog gesloten dus wij (de lieden die daar stonden) waren nog even "vrij", maar op vrijdagochtend konden wij ook vol aan de bak. 

De poorten gingen om tien voor elf 's ochtends open en er kwam een golf van mensen over de smalle bospaden waarvan een groot deel zich kennelijk had voorgenomen om lekkere jerky & biltong te scoren!
Eén van mijn eerste gedachten was "ik heb niet genoeg bij me" ondanks dat ik echt een enorme voorraad aan gedroogd vlees bij me had en dat bleek ook zo te zijn. Zowel op zaterdagochtend alsook op zondagochtend werd ik nog extra aangeleverd en op zondagmiddag waren we aan de laatste twaalf zakjes Cruga beef biltong bezig. Serieus. Wauw!!!foto

En behalve dat ook een fantastisch lang weekend beleefd met weer enorm veel bekende koppen gezien, veel geknuffeld, enorm veel gelachen en plezier gemaakt met de mensen (of ze nu klant zijn of niet) en ook veel lol gehad met mijn buren van Earcatchers.nl.

Op de laatste dag, de zondag, had ik zelfs de eer om in mijn kraam hulp te krijgen van Yvette, de knappe en ook creatieve jongedame van "Yaglara's Creations" (custom made kleding & accesoires). Heel interessant om eens iemand anders bezig te zien met mijn producten en ook haar adviezen te horen zoals "biltong gaat heel goed samen met een kaasplankje en een glaasje port", en ze hielp ook bij het uitreiken van de gewonnen rugzak bij de zondagse loterijtrekking.
En dankzij haar aanwezigheid verdween mijn moeheid als sneeuw voor de zon en kreeg ik weer de energie om een topweekend maximaal af te sluiten.

Veel dank aan iedereen die er op welke manier ook aan meehielp.
Mark.

Juli 2015 - Keltisch Midzomer Festival

Het begrip "gedroogd vlees" krijgt een geheel nieuwe inhoud wanneer je het staat te promoten bij temperaturen boven de 35 graden Celsius! Wat een weekend daar in Bad Nieuweschans: ik werd zelf gedroogd vlees!

Maar van begin tot eind was het een reuze gezellig evenement daar in het Hoge Noorden. En ook Groningers gaan los op de muziek van oa The Royal Spuds. En ze houden van lekker vlees. (grote vette grijns)

Ik kreeg zelfs nog even tot twee maal de eer om op een dochtertje van één van mijn klanten te mogen passen zodat die ongestoord even "los" kon gaan op de muziek. Schitterend!

Een brandend tentdoek bij een collega standhouder teste onze samenhorigheid nog even maar ook die hindernis werd overwonnen en kon de pret niet (veel) drukken. 

Dank Groningen voor een heerlijk weekend!
Mark.

 


Update Juli 2015.

De evenementen waar ik mijn heerlijke gedroogd vlees producten promoot volgen elkaar nu nu zo snel op dat ik nauwelijks tijd meer heb om deze pagina bij te werken. Excuses.

Keltfest was ongelooflijk! Als een warm bad. 

Rapalje Festival was ook super. Groningen is weliswaar ver weg voor mij maar de gezelligheid en de vele hartelijke klanten (waarvan ik sommigen echt een jaar niet meer had gezien) maakte alles ruimschoots goed.

Mark.

April 2015 - Elfia Haarzuilens

Heftig! Mijn eerste deelname aan Elfia Haarzuilens als standhouder in plaats van als bezoeker was een groot succes. Hoe drukker het wordt hoe meer adrenaline er door het lijf jaagt en op Elfia spoot het bijna m'n oren uit. Dankzij de onmisbare hulp van Brenda en zelfs nog van haar vriend Frans konden we toch -zo ver ik weet- iedereen helpen aan het lekkers. 

Mark.


Maart 2015 - Gothic & Fantasy fair

 

Het begint steeds meer als een "warm bad" aan te voelen: de halfjaarlijkse Gothic & Fantasy beurs in De Broodfabriek evenementencentrum te Rijswijk. Het eerste grote evenement van het jaar en met zo veel bekende gezichten en zo veel geknuffel... Ongelooflijk! Als je me dat 3 jaar geleden had gezegd had ik 't nooit geloofd.

 

Als bijzonderheid kon ik dankzij afwezigheid van mijn directe buurman over een dubbele marktkraam beschikken en dat had ik hard nodig ook want er was nog iets veel bijzonderders gaande: de introductie in NL van Cruga biltong! Sinds een week was ik daar de importeur van en op Facebook had ik reeds gepoogd interesse te kweken voor het merk en dat was kennelijk gelukt want "iedereen" wilde er van weten. Eén blije Mark dus.
Brenda en mijn vriendin Simone kwamen ook nog langs dus voor mij kon deze beurs niet meer stuk. Op naar de volgende G&F beurs in November!

Mark.

foto


December 2014 - Archeon Midwinter Fair

Iedere winter strijkt het er een bont gezelschap van Paradijsvogels neer in het historische themapark Archeon. Dan zijn de middeleeuwse-, Romeinse- en prehistorische secties aldaar opeens gevuld met tovenaars, elfen, fraaie dames, stoere ridders en witte Stormtroopers.


En tussen al die duizenden Paradijsvogels mocht ik -net als verleden jaar- weer mijn gedroogd vlees producten promoten. En heel bijzonder: ik had hulp! Dit jaar was Brenda Vonk zo sportief om, tussen het dansen, shoppen en knuffelen door, mij in mijn kraam terzijde te staan. En dat was (uitstekende) hulp die ik goed kon gebruiken want het was meer dan eens barstens druk!

 

Onderstaand een kleine foto-impressie van op en rondom mijn 3 vierkante meters Archeon: 

foto's


Oktober 2014 - Gothic & Fantasy Beurs

Een zeer kleine foto-impressie van wat wederom een heerlijk evenement was. Altijd fijn, deze thuiswedstrijd in Rijswijk.


 


Haunted Castle, Oktober 2014

Een kleine foto-impressie van het grootste Halloween evenement van het land:

foto's

September 2014 - Landelijk Platform Levende Geschiedenis dag te Eindhoven


Januari 2014 - Western Experience
 
Het weekend van 25 en 36 Januari stond in het teken van het grootste evenement waar  ik tot nu toe aan heb deelgenenomen om mijn producten te promoten: De Western Experience in de Brabanthallen te Den Bosch. 

Natuurlijk gaat ”western” en beef jerky hand in hand: beef jerky is net zo “cowboy and indian”-achtig als Colt, tipi en Texas! (Het is ook niet voor niets dat Indiana jerky zo heet en ook een indiaan als logo gebruikt...
 
Maar tot mijn grote verrassing was jerky nog nieuw voor de meeste van de bezoekers aan het evenement. Maar door mijn inzet en de mogelijkheid voor de bezoekers om het vrijelijk te proeven heeft beef jerky nu vele nieuwe fans er bij. Fijn. Volgend jaar weer op deze beurs? Zou zo maar kunnen!
 
Mark.

 

Archeon Midwinter Fair December 2013


In het weekend van 7 en 8 December nam ik deel aan de Archeon Midwinter Fair in het fraaie historische themapark Archeon te Alphen aan de Rijn. Met een kleine stand stond ik - samen met vele andere kooplieden – in een grote tent waar ook veel muziekoptredens waren. Dit betekende voor mij wel dat, vanwege het vele praten met de klanten (verklaren wat beef jerky is, hoe het gemaakt wordt, waar het vandaan komt, hoe en wanneer het gegeten wordt...) en ondertussen proberen boven de muziek uit te komen, ik aan het eind van het weekend hartstikke schor was! 

Maar het was een heerlijk weekend met enorm veel schitterende, leuke, gezellige mensen die bij mijn stand langskwamen en die open stonden om eens wat nieuws te proberen. 

Naast de Indiana jerky die altijd het merendeel van mijn assortiment uitmaakt had ik ook de nog tamelijk nieuwe horse jerky bij me, plus de gloednieuwe biltong en de even gloednieuwe varkensbout. En aan het eind van dat weekend was ik heel veel Indiana jerky kwijt en uitverkocht in de horse jerky, de biltong en de varkensbout... Wauw!
’s Avonds volledig uitgeteld het bed in gerold. Heerlijk.

Mark.


foto

Op de foto: Ridder Jan die graag beef jerky wilde proberen en Vrouwe Yvette die tot groot genoegen meerdere keren zeer mooi langs kwam. Foto: dank aan Ridder Ronald Kas. 


Gothic & Fantasy beurs, Oktober 2013

Ik keek er eerst wat tegenop: mijn deelname aan deze beurs. Maar na 2 mega-gezellige dagen met de bezoekers en deelnemers kon ik terugkijken op wat misschien wel het leukste weekend van alle evenementen was. 
Heb heel veel leuke vriendelijke mensen ontmoet die openstonden voor wat nieuws en die wel eens wat anders wilden proberen. En mijn jerky viel uitstekend bij hun in de smaak. Zelfs de horse jerky die de dag voor de beurs pas in mijn assortiment was gekomen en waar ik nog totaal geen klantenreacties van had mogen ontvangen was een succes. 

Afijn, het was gezellig, ik had veel lol en geen tijd om veel foto's te maken. Volgend jaar weer dit evenement? Reken maar!

 

Mark.

foto
Met dank aan Frits van Onzen voor bovenstaande foto.

 

LPLG-weekend, September 2013

In het laatste weekend van September 2013 was ik bij het het grote jaarlijkse evenement van het LPLG (landelijk Platform Levende Geschiedenis) waar ik de bezoekers èn deelnemers kennis liet maken met de lekkerste beef jerky van het land, de Indiana beef jerky.

 

Behalve -natuurlijk- de vele bezoekers die van mijn Indiana jerky konden genieten en die één of meerdere zakken naar huis namen viel het lekkers goed in de smaak bij Schotse Hooglanders, vele Middeleeuwers, Napoleonitische soldaten, de Amerikaanse kolonisten, en bij de soldaten uit de tweede Wereldoorlog van zowel Britse, Amerikaanse, Nederlandse èn Duitse zijde. Allen verenigd in hun liefde voor jerky!

Foto
De Indiana beef jerky drive-in was geopend!

foto

Indiana beef jerky promoten vanaf een oude leger jeep.  En hier sta ik met de indiaan wiens beeltenis te zien is op de zakken Indiana jerky!.

 

Mark.