April 2022 - Elfia

Elfia, het grote halfjaarlijkse fantasy evenement, werd voor het eerst sinds 2 jaar (dankzij "Corona") weer gehouden op het terrein van het grote kasteel De Haar te Haarzuilens. En wat een feest het was! Zonovergoten kasteeltuinen, een enorme hoeveelheid bezoekers, iedereen in een feeststemming, verreweg de meesten mooi uitgedost. Heerlijk.
En de jerky-kraam met gedroogd vlees en gedroogd fruit stond weer op dezelfde locatie als de afgelopen edities, op een kruispunt van 3 paden, en was wederom als een bijennest vol activiteit want de bezoekers wisten mij in grote aantallen weer te vinden. Zo fijn!
En ook fijn was het feit dat ik er niet alleen voor stond deze editie. Op zaterdag had ik hulp van Laurena en op zondag waren zussen Cheyenne & Chinook mij komen helpen. Hun aanwezigheid zorgde er voor dat ik niet alleen in de hoogste versnelling stond mbt het werk in de kraam maar ook kon terugschakelen om de interactie met de klanten en met de collega's meer te waarderen. Het adrenaline niveau kon omlaag, om het zo maar eens te zeggen, en het plezierniveau kon aanmerkelijk omhoog. Daarom heb ik deze Elfia-editie ervaren als de leukste ooit!
Dus: Laurena, Cheyenne & Chinook, hartelijk dank voor jullie hulp en voor de lol. En alle klanten die heerlijke jerky, biltong en gedroogd fruit kochten: reuze bedankt, ook voor de lol maar natuurlijk ook voor jullie klandizie.

Foto: met Chinook & Cheyenne in de kraam op Elfia.
 
Foto