Gans biltong goose biltong goose jerky gans jerky
Gans biltong, 2 stuks, prijs excl porto

Heerlijke gerookt en gedroogde ganzenborst filet, originele smaak. Twee stukken zijn tussen de 165 en 180 gram. Prijs € 16,95 per 100 gram, excl. porto in NL.

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Gans biltong 165 tot 180 gram, prijs excl. porto.

Eindelijk worden die terror-ganzen gebruikt waarvoor ze illegaal ons land zijn ingekomen: ze worden opgepeuzeld. En weet je wat? Ze smaken nog goed ook!

We gebruiken alleen het mooiste deel van de gans: de borst. Je krijgt 2 ganzenborst filets die zéér subtiel gekruid zijn en vervolgens gerookt en gedroogd.

Prijs is € 16,95 per 100 gram, excl. porto.
Bestel maar en dan kijk ik wat ik voor je hebt qua gewicht en wat dat dan kost.  En het produkt is zonder portokosten inbegrepen dus als je er niets anders bij besteld dat al incl. porto is dan hier
portokosten graag nog even porto aankopen. (Ook als u in België of Duitsland woont.)


Over de gans biltong:
Ik ging proeven voordat ik ging fotograferen en ik kan je zeggen dat er meer stukjes waren afgesneden maar die zijn al in mijn maag verdwenen want deze biltong is onverwacht lekker!
Het is schitterende ganzenborst filet van die terrorganzen die Nederland tegenwoordig overspoelen en de autochtone ganzen en eenden verdringen, die veel overlast veroorzaken op boerenvelden en bij luchthavens, en het smaakt uitstekend. Ze moeten meer op het nationale menu komen want hier is een illegale vreemdeling die je graag aan tafel wilt hebben. Top bio product en je krijgt 2 van die getoonde borsten! (Zoals het ook hoort. Toch..?)


Ganzenvlees: Hart van Nederland reportage