Gans biltong goose biltong goose jerky gans jerky
Gans biltong 2 borsten ong. 200 gram incl. porto
Heerlijke gerookt en gedroogde ganzenborst filet, originele smaak. Twee stukken zijn in totaal ong. 200 gram. Prijs incl. porto in NL.
€ 33,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Gans biltong, 2 borst stukken, ong. 200 gram, prijs incl. porto.


We gebruiken alleen het mooiste deel van de gans: de borst. Je krijgt 2 ganzenborst filets die zéér subtiel gekruid zijn (alleen gezouten!) en vervolgens gerookt en gedroogd.
Eindelijk worden die terror-ganzen gebruikt waarvoor ze illegaal ons land zijn ingekomen: ze worden opgepeuzeld. En weet je wat? Ze smaken nog goed ook!

Prijs is incl. porto in Nederland.
Verzendkosten naar België zijn een extra € 3,95 per totale bestelling.

Over de gans biltong:
Ik ging proeven voordat ik ging fotograferen en ik kan je zeggen dat er meer stukjes waren afgesneden maar die zijn al in mijn maag verdwenen want deze biltong is onverwacht lekker!
Het is schitterende ganzenborst filet van die terrorganzen die Nederland tegenwoordig overspoelen en de autochtone ganzen en eenden verdringen, die veel overlast veroorzaken op boerenvelden en bij luchthavens, en het smaakt uitstekend. Ze moeten meer op het nationale menu komen want hier is een illegale vreemdeling die je graag aan tafel wilt hebben. Top bio product en je krijgt 2 van die getoonde borsten! (Zoals het ook hoort. Toch..?)


Ganzenvlees: Hart van Nederland reportage